Известие

Collapse
No announcement yet.

146 боксер, не иска да запали

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега , ще прощаваш ... що не по4на с една 4итава диагностика , как може да сменяш 4асти наред без да си сигурен .После колата била Талянска ...

сори за 4 , не ми работи клавиатурата.
    LANCIA DEDRA 2.0 8V Turbo INTEGRALE
    LANCIA THEMA 2.0 8V
    ALFA ROMEO 155 1.8 8V Silverstone
    ALFA ROMEO 155 1.9 turbo D

Comment

проблемът бе6е че никъде нямам наблизо за да я добутахме, а тези които идваха на място не се закачи- до сега за 6 години някъде само 2 пъти се закача само в Бош, резлутатът е трагичен обаче счупи се датчика по точно се скъса и остана тялото вътре в корпуса-сега чакам да я дигат и ще я отвориме през картера за да се избие и постави нивоят, убедих се че за боксер е адски неудобно да се смени този датчик, ниаккво пространство за работа а и моят с еоказа оригиналният който е бил може би пукнат...
      Alfa 146 1.4 Boxer 90hp
      Andrey Georgiev

Comment

---
        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:23.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

под маховика има една тенекия. сигурно за нея говори.
          точка

Comment

Здравейте колеги след подмяната на датчика колата отново не работи сега се установи че вее не подава ток към бобините, оказа се изгорял резистор в компа, с две думи за комп.съм.
            Разпитах Бобо и всички морги в софия и драгичево за сега няма като за мен, някой ако има контакти ще съм благодарен.
            Благодаря Ви предварително : IAW 8F.6B/0909-A6 B
            46456318 61600.324.03 Z
            Alfa 146 1.4 Boxer 90hp
            Andrey Georgiev

Comment

Първоначално публикувано от abgeorgiev Покажи съобщение
              Здравейте колеги след подмяната на датчика колата отново не работи сега се установи че вее не подава ток към бобините, оказа се изгорял резистор в компа, с две думи за комп.съм.
              Разпитах Бобо и всички морги в софия и драгичево за сега няма като за мен, някой ако има контакти ще съм благодарен.
              Благодаря Ви предварително : IAW 8F.6B/0909-A6 B
              46456318 61600.324.03 Z
              дай твоя на ремонт. тая работа ми звучи познато, не е резистор а се получава късо и са едни искри вътре....
              точка

Comment

Обявиха ми цена за ремонта на 2 места над 200-300лв и щяло да им отнеме време не по малко от 1-2 месеца да поръчат същите елементи със същите стойности, 2ра ръка вървят около 100ина лв което е по добрият вариант за мен , но не може да се намери поне за момента...ще чакам докато изкочи от някоя морга.
                Alfa 146 1.4 Boxer 90hp
                Andrey Georgiev

Comment

газова имаш ли. ако да, откачи буксите на всички инжектори и пробвай да запалиш директно на газ. ако нямаш- спрей за стартиране на автомобили и пак с откачени дюзи върти.
                  точка

Comment

Working...
                  X