If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
проблемът бе6е че никъде нямам наблизо за да я добутахме, а тези които идваха на място не се закачи- до сега за 6 години някъде само 2 пъти се закача само в Бош, резлутатът е трагичен обаче счупи се датчика по точно се скъса и остана тялото вътре в корпуса-сега чакам да я дигат и ще я отвориме през картера за да се избие и постави нивоят, убедих се че за боксер е адски неудобно да се смени този датчик, ниаккво пространство за работа а и моят с еоказа оригиналният който е бил може би пукнат...
Здравейте колеги след подмяната на датчика колата отново не работи сега се установи че вее не подава ток към бобините, оказа се изгорял резистор в компа, с две думи за комп.съм.
Разпитах Бобо и всички морги в софия и драгичево за сега няма като за мен, някой ако има контакти ще съм благодарен.
Благодаря Ви предварително : IAW 8F.6B/0909-A6 B
46456318 61600.324.03 Z
Здравейте колеги след подмяната на датчика колата отново не работи сега се установи че вее не подава ток към бобините, оказа се изгорял резистор в компа, с две думи за комп.съм.
Разпитах Бобо и всички морги в софия и драгичево за сега няма като за мен, някой ако има контакти ще съм благодарен.
Благодаря Ви предварително : IAW 8F.6B/0909-A6 B
46456318 61600.324.03 Z
дай твоя на ремонт. тая работа ми звучи познато, не е резистор а се получава късо и са едни искри вътре....
Обявиха ми цена за ремонта на 2 места над 200-300лв и щяло да им отнеме време не по малко от 1-2 месеца да поръчат същите елементи със същите стойности, 2ра ръка вървят около 100ина лв което е по добрият вариант за мен , но не може да се намери поне за момента...ще чакам докато изкочи от някоя морга.
газова имаш ли. ако да, откачи буксите на всички инжектори и пробвай да запалиш директно на газ. ако нямаш- спрей за стартиране на автомобили и пак с откачени дюзи върти.
Comment